Следете не на социјалните мрежи:

Контакти

Контактирајте не:

ОРГАНИК ИНВЕСТ БИО ЗАЩИТА ООД

с. Дойренци общ. Ловеч, 5550

GSM: +359884608383

GSM: +359879224454

office@trichogramma.bg

Работно време:

Пн – Пт: 9:00 – 18:00

Формулар за контакт: