Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Уважаеми колеги, партньори и клиенти,

През последните три седмици, фермери от страната съобщават, че бившият служител на “Органик Инвест Био Защита” ООД агроном Ивайло Тодоров, се свързва с тях и им предлага услуга третиране с биоагент Трихограма.

В страна със свободни пазарни  практики това няма нищо лошо, но  Ви молим да имате предвид аспекти, които не следва да въвличат компанията ни в тези евентуални отношения по продажба.

Моля, имайте предвид следното:

Уведомяваме Ви, че Ивайло Тодоров   не е служител на “Органик Инвест Био Защита” ООД и услугата, както и биологичния агент, които предлага той, няма никаква свързаност с продуктите и контрола им от лабораторията на “Органик Инвест Био Защита” ООД.

Категорично се разграничаваме от услугите и продуктите, които Ивайло Тодоров предлага в лично качество и/или като представител на друго дружество, различно от „Органик Инвест Био Защита“ ООД, и заявяваме, че не носим каквато и да е отговорност за изпълнението и качеството на тези услуги/продукти.

Обръщаме сериозно внимание на земеделците, че подготовката на продуктите за третиране на полетата (трихограма) изискват специфични лабораторни условия на изработка и  съхранение и строго определени технологични процеси, които могат да бъдат извършване единствено в лицензирана лаборатория, с каквато “Органик Инвест Био Защита” ООД разполага.

“Органик Инвест Био Защита” ООД е   сертифицирана в БАБХ лаборатория на територията на Р България за производство на ТРИХОГРАМА  и само дистрибуторски фирми имат право да предлагат от нейно име такъв биоагент. 

Въпрос на професионално отношение е да проверявате произхода, състоянието, качеството и цените на предлаганите Ви продукти от този вид, тъй като последиците от недобросъвестни практики при продажбата им ще са за Ваша сметка несъмнено.

Моля, обръщайте се за въпроси и доставки единствено към регионалните представители на фирмите, с които “Органик Инвест Био Защита” ООД има подписани договори за представителство  :

 

Фирма
Агрокласик
АГРОНОМ РУСЕ-1 ЕООД
Агроном-Русе ЕООД
Агростил ООД
БГ-РГ ЕООД
BioAktiv & GreenAktiv
Генерал Агрохимикали ООД
Кортис АД
KWS България
Максгроу Агро ООД
Нова ленд ЕООД
Пестицид ЕООД
РЕБУС-Стоянка Георгиева

 

Заявяваме, че всички наши продукти са с гарантиран произход, прецизно спазване на технологичните процеси в производството, навременен мониторинг и прецизно третиране на земеделските площи.

За всеки продукт и услуга “Органик Инвест Био Защита” ООД  издава фактури, сертификати и протоколи, гарантиращи   качество , ангажимент и отговорност.

Ако имате съмнения или притеснения, дали действително ще получите това, което ви се промотира, МОЛЯ не се колебайте да се свържете с нас.

 

С уважение

Борислав Бойчинов

Управител “Органик Инвест Био Защита” ООД

 

13.06.2023 г.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.